Erilaiset älypuhelimet voivat tehdä niin monia asioita nykyään. Esimerkiksi iPhone, Android tai Blackberry voivat helposti ottaa laadukkaita kuvia, toistaa suosikkimusiikkiasi tuntikausia, auttaa sinua tutkimaan Internetiä, äänittämään ääniä ja paljon muuta. Itse asiassa ne ovat niin kehittyneitä, että voit jopa käyttää niitä kaupallisten ja toimistotilojen etsimiseen tänään. Jos sinulla on Blackberry ja haluat vuokrata tilaa yrityksesi hoitamista varten, kokeile seuraavia sovelluksia ja saatat olla onnekas.
SEGRO
Tämä on erittäin mielenkiintoinen kiinteistösovellus, jota kannattaa hyödyntää, jos etsit myytäviä tai vuokrattavia liiketiloja Isossa-Britanniassa. Se on saanut jo pari positiivista arvostelua Blackberry-markkinoilla ja sinun pitäisi myös kokeilla sitä. Löydät listat voivat sisältää myös vapaana olevia toimistotiloja, teollisuustiloja tai varastotiloja, vapaa-ajan tiloja ja monia muita.
Rumah123.com
Toisaalta, jos etsit kaupallisia kiinteistöjä vuokrattavaksi Indonesiassa, tämä sovellus on paras työkalu sinulle tässä tapauksessa. Sen lisäksi, että voit löytää parhaat kaupalliset tilat sieltä, sinulla on myös mahdollisuus löytää asuntoja, taloja, kauppoja ja maa-alueita, jotka ovat vuokrattavissa tai myytävissä. Voit vapaasti tutustua tämän yksinkertaisen, hämmästyttävän pienen Blackberry-sovelluksen keräämiin 140 000 kiinteistöön!
Lisäksi tämä sovellus tarjoaa myös intuitiivisen ja helppokäyttöisen käyttöliittymän, voit luoda tilin tai kirjautua sisään Facebook-sivullesi muutamassa sekunnissa ja jos haluat ammattimaisen mielipiteen tällaisista kiinteistökaupoista, voit ottaa yhteyttä kokeneeseen kiinteistönvälittäjä liikkeellä!
GVA
Vaikka nimi saattaa vaikuttaa hieman oudolta, tämä sovellus ei ole muuta kuin tehokas ja älykkäästi suunniteltu työkalu kaupallisten tilojen löytämiseen Isossa-Britanniassa. Kuka tahansa voi käyttää tätä sovellusta, voit muokata hakujasi budjettisi, halutun kiinteistön koon ja kiinteistötyypin mukaan jne. Lisäksi, jos uskot, että sinun on myös vuokrattava tai ostettava toimistotilaa, GVA tarjoaa sinulle myös tämän vaihtoehdon. Kuten toinen yllä kuvattu sovellus, tämä Blackberry-sovellus antaa sinulle myös mahdollisuuden ottaa yhteyttä kokeneeseen kiinteistönvälittäjään saadaksesi lisäapua hakujesi aikana.
BE Toimistot
Jos etsit edelleen liiketilaa Isosta-Britanniasta ja edellinen sovellus ei ollut kovin tehokas, on hyvin todennäköistä, että BE Offices saattaa olla pelastaja! Tämä Blackberry-sovellus on erikoistunut tarjoamaan liikekiinteistöjä vuokralle koko Iso-Britanniassa ja Lontoossa, se on saanut useita positiivisia arvosteluja aiemmilta asiakkailta ja se on myös erittäin helppokäyttöinen. Kokeile ja et tule pettymään!
Toivottavasti nämä sovellukset riittävät liiketilatarpeesi ja muista aina niitä käyttäessäsi erittäin tärkeä sääntö: ota aikaa. Jos käytät näitä sovelluksia, arvioit tarpeitasi ja mieltymyksiäsi ja saat myös ammattitaitoista apua kiinteistönvälittäjältä, löydät varmasti etsimäsi liiketilan!

© 2024 – Artikkelitreader- All Rights Reserved.