Oletko aina miettinyt, miltä tuntuu olla tuholaisten lopettaja? No, monet tuholaisterminaattorit nauttivat työstään. Kuka muu ei nauttisi näiden erittäin ärsyttävien tuholaisten poistamisesta kotona? On hyvä, että voit jollain tavalla simuloida tuholaisten lopettajan tunnetta ilman, että sinun tarvitsee käsitellä todellisia tuholaisia. Tämän mahdollistavat useat upeat älypuhelinsovellukset. Tässä on joitain hyviä esimerkkejä sovelluksista, joiden pelaamisesta tulet varmasti nauttimaan:
Rotan metsästäjä
Rotat ovat luultavasti ilkeimmät ja inhottavimmat tuholaiset, jotka voivat elää kotonasi. Niiden vinkuminen pitää sinut hereillä öisin. Heidän hajunsa on sietämätön. Heidän tekemänsä sotku on niin vaikea siivota sen jälkeen. Mutta sovelluspelillä Rat Hunter pystyisit käytännössä kostamaan rotille. Tässä pelissä sinun pitäisi olla tarkka-ampuja. Tietenkin tiedät jo sen tarkoituksen. Käytä sitä tappaaksesi niin monta rotta kuin voit tuntien ajan. Jos todella vihaat rottia, nautit tästä pelistä. Tätä peliä voi pelata iPadilla, iPhonella ja iPod Touchilla.
Termiittien hyökkäys
Termiitit ovat myös hyvin yleisiä kotitalouden tuholaisia. Ne tuhoavat puiset huonekalut ja kaiken kodin puusta tehdyn. Miltä sinusta nyt tuntuisi, jos termiittiarmeija tunkeutuisi kotiisi? Saatat joutua käyttämään kaikkea mahdollista, jotta pystyt karkottamaan nämä otukset. No, pelin Termite Invasion avulla voit simuloida skenaariota, jossa termiittejä on tulossa viemään kotiisi. Ja kotisi puolustamiseksi sinulle annettaisiin käyttöösi erilaisia ​​aseita, kuten sanomalehtirullia ja liekinheittimiä.
Mosquito peli
Kun näet hyttysen lentävän talossa, mitä teet? Sinä murskaat sen! Hyttysten ei anneta elää pidempään, koska ne lisääntyvät helposti. On peli, jonka avulla voit murskata niin paljon hyttysiä kuin haluat. Tämä peli on sovellus, Mosquito Game. Älä koskaan anna yli kolmen hyttysen lentää pois peliruudulta, koska kun se tapahtuu, peli on ohi. Hyttysten määrä lisääntyy ja niistä tulee nopeampia lehtisiä, kun kuljet tasojen läpi.
Ultimate Mosquito Smasher
Toinen peli, joka mahdollistaa hyttysten tappamisen, on äärimmäinen hyttysten murskaaja. Tämä peli on aivan erilainen kuin muut hyttysten murskauspelit, koska sen hyttysiä on saatavana useissa väreissä. Sitten voit vetää samanvärisiä hyttysiä yhteen ennen kuin murskaat ne, jotta saat korkeampia pisteitä. Voit vetää niitä siivistään. Tämä peli, jossa on 3D-tehosteita, mahtavia ääniä ja lukuisia pelitasoja, on saanut paljon myönteisiä arvosteluja ja on saatavilla Android-käyttäjille.
Murskaa Mosquito
Tämä peli tarjoaa pienen käänteen hyttysiä tuhoavasta pelityylistä, sillä sinun täytyy suojella tiettyä apinaa useilta hyttysiltä, ​​jotka haluavat laskeutua hänen päälleen. Älä koskaan anna apinaasi purra näitä ärsyttäviä hyttysiä. Animaatio on erittäin hauska, ja siksi jopa lapset rakastavat tämän pelin pelaamista. Varoituksen sana – tämä peli voi olla koukuttava ja saatat viettää monta tuntia sen pelaamiseen. Siinä on useita pelitiloja ja pelivaikeuksia, joista kaikenikäiset voivat nauttia. Smash the Mosquito on uusi peli, joka on saatavilla Android-kaupasta.
Tapa Särki
Monet ihmiset pelkäävät torakoita. Tästä syystä he eivät voi edes tappaa näitä asioita kotonaan? No, jos olet aina halunnut tappaa torakoita kotona, mutta et vain pysty, voit aina tappaa ne virtuaalisesti Kill the Roach -pelillä. Tämä on erittäin realistinen peli, ja siinä on joitain parhaista 3D-tehosteista älypuhelinpelaamisessa nykyään. Pelin tavoitteena ei ole antaa särkien koskettaa ruokaasi. Siinä on kaksikymmentä murskaustasoa ja se pitää sekä aikuiset että lapset leikkimässä tuntikausia. Se on saatavilla Google Playsta Android-käyttäjille.
On varmasti hauskaa päästä eroon ärsyttävistä tuholaisista! Voit nauttia näiden pelien pelaamisesta, mutta muista, että jos sinulla on erittäin vakava tuholaisongelma kotona, älä epäröi palkata oikeita tuholaistorjuntaammattilaisia, sillä pätevyydelläsi peleissä ei ole mitään arvoa niitä tosielämän tuholaisia ​​vastaan!

© 2024 – Artikkelitreader- All Rights Reserved.