Tiesitkö, että voit oppia lisää tuholaistorjunnasta yksinkertaisesti selaamalla Facebookia? Facebookin sivuominaisuuden ansiosta on luotu lukuisia sivuja, joilla levitetään erilaisia ​​lemmikkieläinten valvontaan liittyviä tietoja ja vinkkejä. Joten jos sinulla on Facebook, tili ja haluat tietää lisää tuholaistorjunta- ja poistovinkeistä, kirjaudu sisään ja tykkää seuraavista sivuista:
Vinkkejä rotan torjuntaan
Rotta on ehdottomasti yksi kamalimmista ja tuhoisimmista tuholaisista, joita kotonasi voi olla. Ne haisevat, ne ovat meluisia, ja niistä on erittäin vaikea päästä eroon. Jos haluat tietää lisää rotista eroon pääsemisestä, voit aina seurata Vihjeitä rottien hallinnasta -sivua. Esimerkiksi on artikkeli, joka antaa vinkkejä kissojen pitämiseen rottien poistamiseksi. Viestit eivät kuitenkaan keskity pelkästään todellisiin rotan torjuntavinkkeihin sinänsä. On myös muita rotista kertovia postauksia, joista saatat nauttia – kuten esimerkiksi rotista kertovia videoita.
Sinun termiittihävittäjäsi
Toinen yleinen kotitalouden tuholaistyyppi on termiitti. Termiitti pureskeli kaikkea puusta valmistettua. Ja se on ongelma, koska suurin osa kodin esineistä on valmistettu puusta. Pöydissäsi, tuoleissasi, kaappeissasi, hyllyissäsi ja jopa laatikoissasi on puuosia, ja termiitit syövät mielellään näitä osia. No, yksi hyvä Facebook-sivu, josta voi tykätä, jos sinulla on termiittiongelma kotona, on sivu, Your Termite Exterminator. Tältä sivulta saat lisätietoja termiiteistä. Voisit tietää kuinka he elävät, jotta tietäisit kuinka heidät voidaan tappaa.
Me vihaamme rottia
Jos vihaat rottia, sinun pitäisi tietää, että et ole ainoa, jolla on tämä tunne. Siellä on paljon ihmisiä, jotka vihaavat rottia. Viha saattaa olla jopa heikko sana käyttää, koska jotkut todella tuntevat kaunaa tai jopa inhoa ​​rotille. Sivu, joka saattaa kiinnostaa sinua, on We Hate Rats. Sen oletetaan olevan yhteisön sivu ihmisistä, jotka yksinkertaisesti halveksivat rottia. Saatavilla on myös artikkeleita siitä, kuinka päästä eroon näistä otuksista kotonasi. Voit vapaasti lisätä minkä tahansa postauksen, jonka uskot muiden rotan vihaajien näkevän.
Me vihaamme hämähäkkejä
Hämähäkit ovat kammottavia ryömijä, jotka eivät pelkää vain naisia, vaan myös miehiä. Hämähäkkipelko tai araknofobia on pelko, jota jakavat kaiken ikäiset miehet ja naiset. Jos vihaat hämähäkkejä ja/tai jos sinulla on araknofobia, voit aina tykätä sivusta We Hate Spiders. Sivulla on paljon hyvää luettavaa, joista jokainen, joka inhoaa hämähäkkejä, olisi kiinnostava. Esimerkiksi on hyvä viesti, joka auttaa sinua tulkitsemaan tavallisen hämähäkin tarantulasta. On jopa viestejä, jotka voittavat araknofobian. Ja kaikkien näiden mahtavien viestien huipulla on hauskoja viestejä, jotka pilkkaavat Spidermania, hämähäkkejä edustavaa supersankaria.
Ilmaisia ​​vihjeitä tuholaistorjuntaan
Tämä on tuholaistorjuntaa käsittelevä Facebook-sivu, jolla on kourallinen seuraajia. Tämä on yllättävää, koska sivulla on muutamia viestejä verrattuna tämän luettelon muihin sivuihin. Sivun ylläpitäjä väittää kuitenkin olevansa tuholaistorjunnan asiantuntija. Siksi sinun kannattaa seurata sivua, jos uskot, että nykyiset viestit ovat hyödyllisiä ja jos uskot, että uusia päivityksiä tulee pian. Sivulla on kirjoittamishetkellä kaksikymmentäyksi seuraajaa.
Pidä ne linnut loitolla
Linnut voivat olla ihania pieniä olentoja, jotka tekevät aamustasi miellyttävän. Mutta ne voivat olla myös erittäin meluisa nippu, joka jättää paljon höyheniä lintujen kakkaa kaikkialle kiinteistösi. Kyllä, lintuja voidaan pitää myös tuholaisina. Jos sinulla on lintuongelma kiinteistössäsi, voit katsoa sivulta Keep Them Birds Away hyviä vinkkejä lintujen torjuntaan. Rehussa on kirjoituksia eri lintutyypeistä, kuten varpusista ja kyyhkysistä.
Näitä sivuja sinun tulee seurata, kun seuraavan kerran kirjaudut Facebookiin saadaksesi parhaat tuholaistorjuntavinkit. Muista aina, että tuholaiset voidaan poistaa asianmukaisella tiedolla. Jos sinulla on edelleen vaikeuksia tuholaisten poistamisessa kodistasi, voit aina harkita tuholaisten lopettajan palkkaamista.

© 2024 – Artikkelitreader- All Rights Reserved.